728 x 90

Секси почит към Трабант в календар за 2019 г. (видео)

    Немският фотограф Андре Грос явно не е равнодушен към автомобилите Trabant, които се произвеждаха миналия век в несъществуващата вече държава ГДР. В почит към ретро модела той събра ексклузивни тунговани версии на Траби и разголи топмодели да правят компания на колите за снимките в тематичния календар за 2019 година. Всичките автомобили, които са попаднали в

    Немският фотограф Андре Грос явно не е равнодушен към автомобилите Trabant, които се произвеждаха миналия век в несъществуващата вече държава ГДР. В почит към ретро модела той събра ексклузивни тунговани версии на Траби и разголи топмодели да правят компания на колите за снимките в тематичния календар за 2019 година.

    Всичките автомобили, които са попаднали в календара са ексклузивни и колекционерски, но все пак собствениците са се съгласили да ги предоставят за снимките. За свободен достъп са разрешени само няколко от страниците на календара и затова във видеоклипа към публикацията може да се видят и фотографии от изданието за тази година.

    Но и там има какво да се види! Календар "Der offizielle Trabant Erotik Kalender Super Pappe 2019" е отпечатан в тираж от 2000 бройки и може да се закупи от официалната страница на Amazon – немската версия, срещу €16,95.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт