728 x 90

Всеки се моли да има календара на Liqui Moly (видео)

Традиционният Girls Calendar от немския производител на автохимия Liqui Moly за 2019 год. събра на своите страници не само полуголи красавици, но и много яки автомобили. Снимките за календара са направени през лятото в Мюнхен. От Liqui Moly за първи път решиха да направят кастинг за уникални коли. В него възможност имаше да участва всеки

Традиционният Girls Calendar от немския производител на автохимия Liqui Moly за 2019 год. събра на своите страници не само полуголи красавици, но и много яки автомобили. Снимките за календара са направени през лятото в Мюнхен.

От Liqui Moly за първи път решиха да направят кастинг за уникални коли. В него възможност имаше да участва всеки собственик на каквато и да е особена машина.

В крайна сметка бяха събрани 330 претенденти с редки и оригинални автомобила, от които бяха избрани 12 "най-най", сред които самият DeLorean DMC-12 от филмовата епопея "Завръщане в бъдещето". Списъкът с победителите в кастинга включва още: Geiger Cars, Chevrolet Camaro Copo, Corvette Z06 Carbon, Dodge Viper ACR «Molly», Lamborghini Galliardo Superleggera, Chevrolet Corvette Stingray 1964, Dodge Charger Hellcat и други произведения на автомобилното изкуство.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт