728 x 90

Mercedes S500 за 2200 лв. – струва ли си покупката? (видео)

Mercedes S500 за 2200 лв. – струва ли си покупката? (видео)

Колегите ни от CarThrottle имат поредно ново предизвикателство, в което се впускат. Този път те ще трябва да намерят луксозен седан от миналото, който могат да купят за не повече от 1000 паунда, което се равнява на приблизително 2200 лв. по сегашните курсове. След преглед на обявите и потенциалните кандидати, Алекс и компания се спират

Колегите ни от CarThrottle имат поредно ново предизвикателство, в което се впускат. Този път те ще трябва да намерят луксозен седан от миналото, който могат да купят за не повече от 1000 паунда, което се равнява на приблизително 2200 лв. по сегашните курсове.

След преглед на обявите и потенциалните кандидати, Алекс и компания се спират на Mercedes-Benz S500 от по-стара генерация. Финалната сделка е за 990 паунда, тъй като водещите успяват да се спазарят за допълнителна отстъпка от 10 паунда за… автомивка.

Всичко изглежда страхотно – колата има V8 мотор и куп екстри, между които хладилник за задните седалки, четири електрически седалки, електрически гюрук, въздушно окачване и навигация.

Във второто видео от поредицата Алекс закарва колата на специализиран сервиз за автомобили Mercedes. След обстоен преглед се установява, че забележките по нея хич не са малко.

Започва се от повърхностната ръжда, разбитото предно окачване, течовете в задния диференциал и се стига до няколко грешки в работата на мотора. Финалната оценка е ремонт на стойност 8150 паунда. С нетърпение очакваме следващите клипове от поредицата, за да разберем решението на CarThrottle за бъдещето на машината.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт