728 x 90

Юли Ботев е големият победител във Volvo World Golf Challenge Bulgaria

Юли Ботев е големият победител във Volvo World Golf Challenge Bulgaria

Голф турнирът с най-богата история в България Volvo World Golf Challenge Bulgaria се проведе на 20 октомври. След оспорвана игра големият победител, със 73 удара грос резултат в Дивизия А, е Юли Ботев. Той спечели и голямата награда, осигурена от Мото-Пфое – участие в Световните финали на Volvo World Golf Challenge 2020 г. Второ и

Голф турнирът с най-богата история в България Volvo World Golf Challenge Bulgaria се проведе на 20 октомври. След оспорвана игра големият победител, със 73 удара грос резултат в Дивизия А, е Юли Ботев. Той спечели и голямата награда, осигурена от Мото-Пфое – участие в Световните финали на Volvo World Golf Challenge 2020 г. Второ и трето място заеха Петър Стратев със 74 удара и Александър Евтимов със 75 удара.
 
„Радвам се, че спечелих голф турнира с най-богата история в България – Volvo World Golf Challenge Bulgaria. Това беше истински празник – хубаво време, добра игра и перфектно игрище. Благодаря и на един от най-добрите спонсори – Мото-Пфое, че съхранява идеята и че съумява толкова години да реализира този прекрасен турнир, заедно с чудесните автомобили Volvo.”, сподели при награждаването големия победител в Дивизия А – Юли Ботев.

Тазгодишното издание на престижния турнир се проведе в голф клуб „Св. София“, с. Равно поле. Общо 88 участници се състезаваха за голямата награда.

В Дивия А (хендикап < 12,4) форматът бе индивидуален строук плей на 18 дупки, а в Дивизия В (хендикап 12,5 – 22,4) и Дивизия С (хендикап 22,5 – 36) играчите се състезава във формат индивидуален стейбълфорд на 18 дупки. Победителите в Дивизии В и С – Хранимир Коджахристов с 39 точки и Маневска с 40 точки нет резултат, спечелиха ваучери за уикенд в луксозен комплекс в Банско и тестово пътуване с Volvo автомобил.

За съжаление, нито един от участниците не успя да осъществи заветния удар Hole in One и да грабне ексклузивната награда – Volvo XC40, която организаторите бяха обявили. Четири от премиум моделите на Volvo – S60, XC40, XC60 и XC90, разкрасиха допълнително терена, на който състезателите премериха сили. Допълнителна атракция по време на престижния голф турнир бяха Volvo XC40 и Volvo XC90, които участниците и гостите на събитието имаха възможността да тестват.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт