728 x 90

Професионалното почистване на това ужасно замърсено Peugeot 207 е приятна гледка (видео)

Цигари, трохи, счупени стъкла, стотинки, прах и какво ли още не – всичко това можете да откриете в тапицерията, централната конзола и мокета на това синьо Peugeot 207. За радост на колата, а и на новия й собственик, който я купува от търг, возилото се озовава при професионален дитейлър, който обръща внимание на всеки един

Цигари, трохи, счупени стъкла, стотинки, прах и какво ли още не – всичко това можете да откриете в тапицерията, централната конзола и мокета на това синьо Peugeot 207.

За радост на колата, а и на новия й собственик, който я купува от търг, возилото се озовава при професионален дитейлър, който обръща внимание на всеки един милиметър от интериора.

Започва се с изваждане на седалките и грубо почистване на мокета, което е последвано от още няколко по-задълбочени минавания, включително и с пара под налягане.

Часове наред се отделят за корите на вратите, таблото, волана и самите седалки. Накрая резултатът е просто фантастичен – колата изглежда почти като чисто нова, а само преди ден е била просто за боклук.

Подобни услуги се извършват и от сервизи у нас, като цената обикновено зависи от степента на замърсяване на автомобила.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт