728 x 90

MEGA PIANO – новото музикално шоу с гигантски размери идва в PLOVDIV PLAZA

    Какво може да бъде по-забавно от пиано, на което свирите с…краката си? MEGA PIANO е уникален музикален проект, в който се изразяват чувства и емоции по един непознат досега начин – единство, в което танцът създава музиката, а актьорите участват с цялото си тяло. Невероятното шоу ще събуди детето във всеки един от вас, ще

    Какво може да бъде по-забавно от пиано, на което свирите с…краката си? MEGA PIANO е уникален музикален проект, в който се изразяват чувства и емоции по един непознат досега начин – единство, в което танцът създава музиката, а актьорите участват с цялото си тяло. Невероятното шоу ще събуди детето във всеки един от вас, ще извика усмивки на лицата ви и независимо дали сте на 7, на 27 или на 77 години ще имате желание да го докоснете, да го послушате, а защо не и да посвирите на него, танцувайки.

    Първото по рода си в България интерактивно шоу MEGA PIANO се изпълнява на 10-метров ръчно изработен инструмент със седем октави, разположен директно на пода, който освен всичко друго се осветява в цветовете на дъгата при всяко докосване до клавиатурата. Екип от професионални танцьори и актьори създава един вълшебен спектакъл, който пробужда емоциите на публиката и ги прави съпричастни към случващото се върху черно-белите клавиши.

    Ще можете да видите изпълнение на живо от актьорите-танцьори на пианото пред LED екрана всеки уикенд от 7 декември до 22 декември, в 12, 15 и 18 часа. Всеки ден пианото ще свири познати и любими мелодии на всеки кръгъл час от 11 до 20 часа.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт