728 x 90

Виртуална разходка с кола из пустия Ню Йорк (видео)

Виртуална разходка с кола из пустия Ню Йорк (видео)

В различна степен по различните краища на света, планетата ни е в невиждан от десетилетия блокаж. Глобалната епидемия с коронавирус наложи строги рестрикции за движение във всички посоки на земното кълбо. Как ли изглежда един от най-активните градове в тези дни? Хансен Люкман, влогър от YouTube канала ShiftingLanes, качи изключително любопитно видео, което показва улиците

В различна степен по различните краища на света, планетата ни е в невиждан от десетилетия блокаж. Глобалната епидемия с коронавирус наложи строги рестрикции за движение във всички посоки на земното кълбо. Как ли изглежда един от най-активните градове в тези дни?

Хансен Люкман, влогър от YouTube канала ShiftingLanes, качи изключително любопитно видео, което показва улиците на пустия Ню Йорк. Разходката му е зад волана на автомобил, но реалността е видима дори и зад прозорците на машината – по улиците няма почти никакво движение, пешеходците са единици, градът на практика спи.

"Няма никой тук, абсолютно никой. Няма ги уличните артисти, никой. Направо е нереално. Никога досега не съм виждал Таймс Скуеър толкова пуст."

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт