728 x 90

Mercedes C350e се провали на лосовия тест в Швеция (видео)

    Шведското издание Teknikens Varld се завърна с ново ударно видео, този път представящо неуспехите на хибридния Mercedes-Benz C350e в лосовия тест. Немското возило уверено върви по стъпките на A-Class, който се провали с гръм и трясък на същото изпитание преди 15-на години. Тестът, проведен на импровизирана писта в Швеция, показва, че хибридът не може да се

    Шведското издание Teknikens Varld се завърна с ново ударно видео, този път представящо неуспехите на хибридния Mercedes-Benz C350e в лосовия тест.

    Немското возило уверено върви по стъпките на A-Class, който се провали с гръм и трясък на същото изпитание преди 15-на години. Тестът, проведен на импровизирана писта в Швеция, показва, че хибридът не може да се справи с упражнението при очакваните скорости от 72 км/ч, 67 км/ч и 66 км/ч. Машината влиза в нормата при едва 64 км/ч. За сравнение, от списанието посочват, че DS5 се справя без проблеми с лосовия тест при скорости до 75 км/ч.

    В отговор, от Mercedes-Benz Швеция коментират, че по всяка вероятност гумите на изпитаната машина не са били напомпани до необходимото ниво – нещо, което от TV опровергават.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт