728 x 90

Теренът на Hyundai от Мондиал 2010 е продаден!

    Ако искате кола, с която да привлечете внимание, забравете за екзотиката. Необходим ви е Hyundai i10 покрит с трева и с футболна топка на покрива! Единият от двата такива автомобила, създадени, за да отбележат съпричастността на корейския автомобилостроител към световното първенство по футбол това лято в ЮАР бе продаден на търг, а постъпленията бяха предадени

    Ако искате кола, с която да привлечете внимание, забравете за екзотиката. Необходим ви е Hyundai i10 покрит с трева и с футболна топка на покрива! Единият от двата такива автомобила, създадени, за да отбележат съпричастността на корейския автомобилостроител към световното първенство по футбол това лято в ЮАР бе продаден на търг, а постъпленията бяха предадени за благотворителни цели.
    Градският автомобил бе преработен така, че стане наистина уникален и безусловно да привлича внимание. Очакванията бяха потенциалният купувач да е компания, свързана със спорта, която да търси ефективен начин за реклама или наистина запален привърженик на футбола. Създаден от Анди Сондърс, един наистина талантлив и световно известен специалист по преработка на автомобили, Hyundai i10 има „тревно” купе и интериор, огромна футболна топка на покрива и греди от футболна врата, закрепени за А-колоните. Двете преработени за Мондиал 2010 коли имат „звездна” история. Преди да бъдат преработени те бяха заети на Джеръми Кларксън за неговото  DVD от 2009 „Дуел”.
    След приключване на ангажиментите си към Мондиал 2010 i10 беше продадена като част от благотворителната кампания на списание Car Dealer, а средствата бяха предадени като дарение на BEN (www.ben.org.uk) – благотворителната организация на автомобилната индустрия.
    Началната цена на автомобила е само 1995 лири, а победителят в търга заплати 5005 лири. 

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт