728 x 90

Мерцедес почете Дженис Джоплин (видео)

"О, Боже, няма ли да ми купиш …" – с тези думи божественият глас на Дженис Джоплин остана в историята. Вдъхновена от класическата песен от 1971 г., певицата и автор на песни Естел, заедно с рапъра и продуцент Дейвид Банър и хитовият художник Дейли, се събраха за съвместен проект на британското лайфстайл списание BLAG.Целта бе

"О, Боже, няма ли да ми купиш …" – с тези думи божественият глас на Дженис Джоплин остана в историята. Вдъхновена от класическата песен от 1971 г., певицата и автор на песни Естел, заедно с рапъра и продуцент Дейвид Банър и хитовият художник Дейли, се събраха за съвместен проект на британското лайфстайл списание BLAG.
Целта бе да се създаде съвсем нова песен в чест на изобретателя на автомобила. Носителят на "Грами" Дейвид Банер е оптимистично настроен за бъдещето на песента "Питата Бенц", вдъхновен от корените си в Мисисипи – независимо от различните музикални стилове изповядвани от тримата артисти, които създадоха новата мелодия и текст. Записът на проекта в стил "впечатляващ хармоничен кросоувър" бе осъществено в студиото Record Plant в Лос Анджелис със значимата подкрепа на Mercedes-Benz.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт