728 x 90

Тюлените тестват пантерите

    Във военноморска вертолетна авиобаза „Чайка” ще се състои демонстрация на възможностите на вертолетите „Пантер” Във военноморска вертолетна авиобаза „Чайка” утре, 29 февруари, ще се състои демонстрация на възможностите на вертолетите „Пантер”. Българските Военноморските сили придобиха нови способности с приемането на въоръжение на вертолетите „Пантер” за изпълнение на мисията на въоръжените сили „Принос към националната сигурност

    Във военноморска вертолетна авиобаза „Чайка” ще се състои демонстрация на възможностите на вертолетите „Пантер”

    Във военноморска вертолетна авиобаза „Чайка” утре, 29 февруари, ще се състои демонстрация на възможностите на вертолетите „Пантер”. Българските Военноморските сили придобиха нови способности с приемането на въоръжение на вертолетите „Пантер” за изпълнение на мисията на въоръжените сили „Принос към националната сигурност в мирно време”. Тази дейност включва поддържане на способности за защита и подпомагане на населението при природни бедствия, аварии и екологични катастрофи, оказване на хуманитарна помощ, спасителни и евакуационни дейности.
    На демонстрациите ще присъстват представители на областните и общинските администрации на Варна и Бургас, на летище Варна, Ръководство на въздушното движение, Главна дирекция “Гранична полиция”, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” към МВР, Военно медицинска академия – Болнична база за активно лечение – Варна, Изпълнителна агенция “Морска администрация” към Министерството на транспорта.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт