728 x 90

Buon Appetito със сандвич Italiano във VIVA

От 1 април, почитателите на италианската кухня в България могат да се насладят на сандвич по техен вкус, който е включен в асортимента на VIVA в бензиностанциите на OMV в България. Това е новият сандвич Italiano – хрупкаво сусамено хлебче с пикантен италиански салам и ароматно пушено сирене, овкусен с маслинова паста и вкусно крема

От 1 април, почитателите на италианската кухня в България могат да се насладят на сандвич по техен вкус, който е включен в асортимента на VIVA в бензиностанциите на OMV в България. Това е новият сандвич Italiano – хрупкаво сусамено хлебче с пикантен италиански салам и ароматно пушено сирене, овкусен с маслинова паста и вкусно крема сирене. Сандвичът се допълва и от приятните хрупкави чушки и рукола.
С новия сандвич Italiano, VIVA комбинира най-доброто от италианската кухня. „С нашите сезонни сандвичи, предлагаме на клиентите си най-високо ниво кулинарно разнообразие. Сандвичът Italiano, който е създаден от популярни деликатеси по италианска рецепта, е идеалното свежо решение, което може да се консумира както на място в бензиностанцията, така и да се вземе за из път,” обясни Петър Величков, Управител на верига бензиностанции OMV в България. VIVA непрестанно предлага кулинарни моменти на наслада – подходящи за всеки вкус и случай. Продуктите във VIVA са винаги прясно приготвени, за да отговарят на всички високи изисквания за качество.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт