728 x 90

Старият Golf на Ангела Меркел оценен на 130 000 евро

Цената на 22-годишният Volkswagen Golf, принадлежащ преди време на германския канцлер Ангела Меркел, достигна внушителните 129 995 евро ден преди приключване на търга в еbay. Преди две седмици белият голф бе обявен за продажба срещу скромните 10 000 евро.Че колата наистина е била притежание на Меркел, говори фатка, че е публикуван и "паспорта" на МПС-о,

Цената на 22-годишният Volkswagen Golf, принадлежащ преди време на германския канцлер Ангела Меркел, достигна внушителните 129 995 евро ден преди приключване на търга в еbay. Преди две седмици белият голф бе обявен за продажба срещу скромните 10 000 евро.
Че колата наистина е била притежание на Меркел, говори фатка, че е публикуван и "паспорта" на МПС-о, в което е записано, че "Железната лейди" и била собственичка до 1995-а, а от 1996 г. голфът по документи е бил притежание на съпруга и Йоахим Зауер. Бялата машина е с бензинов мотор с мощност 70 к.с. и с пробег 190 000 километра. Последният собственик на автомобила го е купил преди година в почти насипно състояние. След като е разбрал, кой го е притежавал той го е стегнал и пребоядисал.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт