728 x 90

GEFCO празнува Фестивала на цветята в Мадейра

За трета поредна година ЖЕФКО Португалия е с колоритен принос за Фестивала на цветята в Мадейра – забележително събитие за посрещане на пролетта. Филиалът транспортира 36,000 цветя до основният град на архипелага – Фуншал, който е ежегоден домакин на Фестивала. Празничната програма включва шествие на тематични цветни платформи, концерти и букет от други пъстри събития.ЖЕФКО

За трета поредна година ЖЕФКО Португалия е с колоритен принос за Фестивала на цветята в Мадейра – забележително събитие за посрещане на пролетта. Филиалът транспортира 36,000 цветя до основният град на архипелага – Фуншал, който е ежегоден домакин на Фестивала. Празничната програма включва шествие на тематични цветни платформи, концерти и букет от други пъстри събития.
ЖЕФКО транспортира цветята със самолет от Лисабон до Фуншал за дните на Фестивала – 21 и 22 април. Както и през другите години, десетки видове цветя бяха превозени до Мадейра в съответствие с фестивалните традиции, чиято идея е да се покаже на жителите и гостите разнообразието от цветя в района.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт