728 x 90

Топка Diadora от кампанията на Goodyear и ЕКО

Потребителите могат да получат футболна топка от Diadora срещу бонус точки, събирани от всяка покупка на бензиностанциите Бензиностанции ЕКО добавят нова награда в съвместната си кампания със световния лидер в автомобилните гуми и аксесоарите за пътуване и спорт – Goodyear. Потребителите вече могат да събират бонус точки за футболна топка от Diadora. Новият подарък ще

Потребителите могат да получат футболна топка от Diadora срещу бонус точки, събирани от всяка покупка на бензиностанциите

Бензиностанции ЕКО добавят нова награда в съвместната си кампания със световния лидер в автомобилните гуми и аксесоарите за пътуване и спорт – Goodyear. Потребителите вече могат да събират бонус точки за футболна топка от Diadora. Новият подарък ще започне да се предлага в периода 15-17 юли във всички 81 обекта на ЕКО в България срещу необходимия брой точки и при същите ценови условия, при които е налична и топката Goodyear. Топката Diadora е алтернатива за потребителите, които към момента са избрали футболната топка на Goodyear, поради временно забавяне в нейните доставки. ЕКО гарантира на потребителите, които държат на топка от Goodyear, че ще получат своята награда на по-късен етап, преди края на кампанията на 7 октомври 2012 г.

Kампанията
На 14 май бензиностанции ЕКО стартираха мащабна кампания с подаръци във всичките си 81 обекта в България. От всяка покупка, извършена на обектите на ЕКО – гориво или какъвто и да е друг продукт от бензиностанцията, потребителите могат да трупат точки. С тях всеки може да избира от 8 висококачествени артикула, произведени от Goodyear, а вече и един допълнителен артикул от Diadora. За потребителите е подготвен богат избор от: калъф за MP3 плейър, два вида раници за пътуване, чанта за козметика, спортен часовник, спортен сак, чанта за кръст и топки за уличен футбол. Те ще се предлагат в бензиностанциите срещу натрупаните точки и доплащане на изключително изгодни цени. Списъкът на продуктите може да бъде намерен на www.eko.bg.
Всяка покупка на обща стойност 25 лв. на една касова бележка, независимо какви продукти включва, носи на потребителя 1 бонус точка. Точките се събират под формата на стикери, които се залепят в специален талон. Няма ограничение за броя закупени продукти. Бонус точки могат да бъдат събирани в периода от 14 май 2012 до 16 септември 2012 г. Точките могат да бъдат използвани съгласно условията на настоящата кампания до 7 октомври 2012 г.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт