728 x 90

50 млн геймъри вече се кефят на Нисан и Asphalt 7: Heat

Най-новата версия на популярния рейс симулатор – „свален“ до този момент от 50 000 000 човека, позволява на собствениците на iOS и Android смартфони/таблети да хванат волана на два ултра желани модела на Nissan: вълнуващият Juke Nismo и сензационният Juke-R с неговите 545 к.с. За да отбележат представянето на играта, Nissan и Gameloft лансират състезание

Най-новата версия на популярния рейс симулатор – „свален“ до този момент от 50 000 000 човека, позволява на собствениците на iOS и Android смартфони/таблети да хванат волана на два ултра желани модела на Nissan: вълнуващият Juke Nismo и сензационният Juke-R с неговите 545 к.с. За да отбележат представянето на играта, Nissan и Gameloft лансират състезание в търсене на най-бързите онлайн пилоти, като победителите ще получат VIP пътуване до Барселона, за да шофират истинския Juke Nismo.
Asphalt 7: Heat е единствената игра, която предлага на играчите шанса да управляват Juke-R и Juke Nismo. Първият се превърна в един от най-обсъжданите модели в историята на Nissan, комбинирайки елементи от два от най-иновативните продукта на компанията – GT-R и компактният кросоувър Juke. Задвижван от мощен 545 к.с. двигател, Juke-R се ускорява до 100 км/ч за предполагаеми 3,0 секунди, а максималната му скорост е в рамките на 275 км/ч. Плануван да се появи на пазара в началото на следващата година, видът на Juke Nismo в обновената версия на Asphalt 7: Heat позволява на геймърите да шофират автомобила преди всички останали.
Всичките 10 щастливци ще бъдат поканени на VIP пътуване до Барселона, за да шофират истинския Nissan Juke Nismo. Asphalt 7: Heat ъпдейта с Juke Nismo и Juke-R е наличен за даунлоуд от 6 декември 2012 г. за iOS и 7-и декември за Android. Състезанието ще се проведе между 17 и 30 декември 2012 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт