728 x 90

Върнаха краден автомобил с подобрения?!

    Не всички кражби на автомобили завършват с лош изход. Има случаи и на върнати коли от автоджамбази, след намесата на полицията. Но случай в САЩ направо изумява, тъй като крадците са оставили подарък – добър тунинг на открадната кола. Беки Шьониг купува своя Ford Fusion преди няколко месеца, но към края на март колата е

    Не всички кражби на автомобили завършват с лош изход. Има случаи и на върнати коли от автоджамбази, след намесата на полицията. Но случай в САЩ направо изумява, тъй като крадците са оставили подарък – добър тунинг на открадната кола.

    Беки Шьониг купува своя Ford Fusion преди няколко месеца, но към края на март колата е открадната на едно от шосетата в Мисури. След няколко дни обаче полицията в Сейнт Луис успява да върне хибрида на собственичата.

    Най-интересното в случая е, че автомобилът вече е с подобрения – крадците са го били тунинговали. Собственичката е доволна, дори се майтапи, че е трябвало полицията да позакъснее, тъй като фордът е бил подготвен за тониране на стъклата!

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт