728 x 90

Opel: Юрген Клоп ще продължи да кара Insignia и в Ливърпул (видео)

Opel поздрави Юрген Клоп за избирането му за мениджър на Ливърпул с ново промоцинално видео. От него става ясно, че той ще продължи да кара Insignia и във Великобритания, като за радост там марката е представена от Vauxhall. Бившият треньор на Борусия Дортмунд подписа 3-годишен договор с Ливърпул. По неговите думи, "това е едно от

Opel поздрави Юрген Клоп за избирането му за мениджър на Ливърпул с ново промоцинално видео. От него става ясно, че той ще продължи да кара Insignia и във Великобритания, като за радост там марката е представена от Vauxhall. Бившият треньор на Борусия Дортмунд подписа 3-годишен договор с Ливърпул. По неговите думи, "това е едно от най-вълнуващите събития" в живота му. В момента отборът от едноименния град се намира на 10-то място във Висшата лига на Англия, като има 12 точки от осем мача.

“Наистина очаквам с нетърпение новото предизвикателство и мога да кажа, че клубът на Ливърпул е много специален отбор за мен. Бях планирал много по-дълго прекъсване, но случките и събитията през последните две седмици ме подтикнаха да предприема определени действия. След това всичко се случи наистина бързо и от утре всико отново тръгва с пълна мощ,” сподели Юрген Клоп относно новата си длъжност.

Нов клуб, нови играчи, ново първенство, нов език и шофиране в лявата лента на платното – има много неща, с които трябва да се свиква в новата обстановка. Но едно нещо ще си остане същото – новият треньор ще запази ангажимента си на посланик на марките Opel/Vauxhall в международен мащаб.

Не се очакват и проблеми с адаптацията в Ливърпул, тъй като събратът на Opel в лицето на марката Vauxhall е официален автомобилен партньор на футболния клуб във Великобритания. Vauxhall спонсорира също националните отбори на Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт