728 x 90

Хелоуин 2015: Сглобиха колата на ужасите (с най-калпавите части)!

Хелоуин 2015: Сглобиха колата на ужасите (с най-калпавите части)!

В навечерието на Хелуин британската застрахователна компания Warranty Direct отново сглоби виртуален автомобил от най-трошливите части на различните модели. "Колата на ужасите" е наречена Horrific H-OWL3R и е събрана от компонентите, от които има най-много оплаквания от страна на клиентите във Великобритания. Рейтингът е съставен въз основа на статистиката на 50 000 потребители. Horrific H-OWL3R

В навечерието на Хелуин британската застрахователна компания Warranty Direct отново сглоби виртуален автомобил от най-трошливите части на различните модели. "Колата на ужасите" е наречена Horrific H-OWL3R и е събрана от компонентите, от които има най-много оплаквания от страна на клиентите във Великобритания. Рейтингът е съставен въз основа на статистиката на 50 000 потребители.

Horrific H-OWL3R има окачване от Mazda5, двигател от Mitsubishi Outlander, спирачки от Mazda MX-5, кормилна уредба и трансмисия от Chevrolet Tacuma, климатик от Honda CR-V и електрическа инсталация от Lexus GS. Експертите на Warranty Direct са пресметнали, че собственикът на такъв автомобил би харчил за ремонт средно по 487 лири на месец.

Най-ужасната кола на 2014 г. имаше двигател от BMW M5, окачване от Audi RS6, скоростна кутия от Jeep Grand Cherokee, електрическа инсталация от Mercedes R-класа, спирачки от Fiat Multipla и климатик от Seat Alhambra.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт