728 x 90

Красавица от Южна Корея ще танцува по бикини пред Tivoli

Красавица от Южна Корея ще танцува по бикини пред Tivoli

Казана дума, хвърлен камък! При анонсирането на Tivoli SUV красивата южнокорейска певица, актриса и телевизионна водеща Лий Хиори написа: "Надявам се SsangYong Motor да продаде много бройки от новия си модел Tivoli, с което компанията да се стабилизира и да върне на работа съкратените работници". "Ако това се случи, с голямо удоволствие ще танцувам по

Казана дума, хвърлен камък! При анонсирането на Tivoli SUV красивата южнокорейска певица, актриса и телевизионна водеща Лий Хиори написа: "Надявам се SsangYong Motor да продаде много бройки от новия си модел Tivoli, с което компанията да се стабилизира и да върне на работа съкратените работници".

"Ако това се случи, с голямо удоволствие ще танцувам по бикини пред Tivoli!" – добави красавицата, която е мегазвезда и най-високоплатената изпълнителка в родината си. Настана време Лий Хиори да изпълни даденото обещание – коментират почитателите на звездата след последните доклади от SsangYong Motor, показващи, че прогнозираният от нея успех вече е факт.

Почитателите на Tivoli и красотата вече очакват с нетърпение Лий Хиори да ги зарадва с Коледна фотосесия, подобно на сладураните от момичешката K-POP група Sistars 19, които от душа и сърце рекламират любимия си SUV Korando.

Компактният кросовър Tivoli стана първия модел на южнокорейския бранд SsangYong с месечни продажби от над 5000 бр. само на местния пазар. A след европейската премиера на Tivoli дизел, която се състоя през септември на Автосалон Франкфурт 2015, производителят вече изпитва затруднения с изпълнението на поръчките.

Заради огромното търсене на местния пазар, европейският дебют на Тиволи беше отложен с половин година – със закъснение пристигнаха новият 1.6-литров дизелов двигател, 6-степенната автоматична скоростна кутия Aisin и задвижването 4х4. Вече с пълна гама от двигатели и трансмисии, през 2016-а година Tivoli ще получи като допълнение нова, удължена версия на купето, а в дългосрочен план се предвижда пускане в производство на екстремен високопроходим модел (проект XAV Adventure) и електромобил (Tivoli EVR), построени на платформата на Tivoli.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт