728 x 90

Вижте как се "произвеждат" фалшиви авто масла (снимки)

Със сигурност сте забелязали куп обяви за евтино, дори наливно, моторно масло из интернет. Дори и родният сайт за обяви OLX е пълен с анонимни "вносители" на подобен продукт, които дават по-евтини цени за литър от тези на официалните дилъри. Сега разгледайте снимки от галерията по-горе. Тя беше качена за първи път от BMW Club

Със сигурност сте забелязали куп обяви за евтино, дори наливно, моторно масло из интернет. Дори и родният сайт за обяви OLX е пълен с анонимни "вносители" на подобен продукт, които дават по-евтини цени за литър от тези на официалните дилъри.

Сега разгледайте снимки от галерията по-горе. Тя беше качена за първи път от BMW Club Macedonia (БМВ Клуб Македония) и показва цех за бутилиране на неизвестна марка нискокачествено масло в туби на големи и известни производители. 

Макар и да нямаме точна информация къде се намира това хале, нито дали системата е била разбита от полицията вече, сме сигурни, че това не е единственото подобно място.

Следващия път, когато потърсите отново в сайтовете за обяви евтино моторно масло за вашата кола, не се лъжете, че ще получите нещо качествено.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт