728 x 90

Sony пуска Gran Turismo Sport на 15 ноември 2016 г. (видео анонс)

Sony и Polyphony Digital публикува видео анонс за новата, седма част на състезателния симулатор Gran Turismo, която е получила в наименванието си приставката Sport. Освен това, за пръв път беше посочена и датата за премиерата на играта – 15 ноември 2016 година. Появата на Gran Turismo Sport беше обявена през есента на 2015 год., като

Sony и Polyphony Digital публикува видео анонс за новата, седма част на състезателния симулатор Gran Turismo, която е получила в наименванието си приставката Sport. Освен това, за пръв път беше посочена и датата за премиерата на играта – 15 ноември 2016 година.

Появата на Gran Turismo Sport беше обявена през есента на 2015 год., като тогава стана ясно, че в играта ще се появи виртуален шампионат, провеждан под егидата на Международната автомобилна федерация FIA. Победителят в него ще бъде поканен на традиционната церемония по връчването на наградите на ФИА, заедно с професионалните пилоти.

В GT Sport ще бъдат представени 137 автомобила, което е значително по-малък брой в сравнение с предишните издания на играта. Играчите ще може да избират между 19 трасета, като общия брой конфигурации може да достигне 37.

В Play Station Network вече започнаха да приемат предварителни заявки за Gran Turismo Sport. В близките дни пък се очаква и бета-тест версия на продукта.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт