728 x 90

Ford маха дрифт функцията на Focus RS в Австралия?

Ford маха дрифт функцията на Focus RS в Австралия?

Автомобилни експерти от Австралия настояват Ford да дезактивира специалната функция за дрифт на супер спортния си хеч Focus RS. Различни местни институции и организации смятат, че просто слагането на предупредителен надпис в автомобила няма да спре "идиотите" от използването му по обществените пътища. Нещо повече, обединените около идеята казват, че е "отговорност на Ford да

Автомобилни експерти от Австралия настояват Ford да дезактивира специалната функция за дрифт на супер спортния си хеч Focus RS.

Различни местни институции и организации смятат, че просто слагането на предупредителен надпис в автомобила няма да спре "идиотите" от използването му по обществените пътища.

Нещо повече, обединените около идеята казват, че е "отговорност на Ford да предостави възможно най-добри предпоставки за пътна безопасност чрез своите автомобили."

Интересното в случая е, че специалното съобщение на компанията относно тази функция казва, че тя не може да се използва на обществени пътища. По логиката на австралийските експерти по пътна безопасност, бутонът за деактивация ESP също трябва да бъде премахнат, тъй като може да доведе до идентични последици.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт