728 x 90

След Евро 2016, Кристиано Роналдо си купи Bugatti

След Евро 2016, Кристиано Роналдо си купи Bugatti

След триумфа на Европейското първенство по футбол, Кристиано Роналдо реши да се поглези с нов автомобил. Става дума за модел на бутиковата фирма Bugatti, като явно португалецът не се е нуждаел от най-новото творение на французите – Chiron. Вместо това, Ронално избрал малко по-стария, но не по-малко впечатляващия, Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, за който е

След триумфа на Европейското първенство по футбол, Кристиано Роналдо реши да се поглези с нов автомобил. Става дума за модел на бутиковата фирма Bugatti, като явно португалецът не се е нуждаел от най-новото творение на французите – Chiron.

Вместо това, Ронално избрал малко по-стария, но не по-малко впечатляващия, Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, за който е броил минимум 1.9 милиона долара. За тази сума той получава ракета, която може да ускори до 100 км/ч за около 2.5 секунди.

Футболистът, който беше контузен във финала на Евро 2016 и изгледа голяма част от мача от резервната скамейка, е известен колекционер на автомобили. В неговите гаражи могат да бъдат открити още различни представители на Ferrari, Lamborghini, Bentley и доста други.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт