728 x 90

1635 коли Smart се събраха за нов рекорд

Smart Times – събитието, което събира феновете на автомобилите Smart, тази година успя да подобри рекорда за най-много коли от марката, събрали се на едно място. Точно 1635 автомобили се събраха по улиците на Хамбур, Германия, подобрявайки предишното постижение от 1427 машини, събрали се в Португалия преди две години. Както на всяко подобно събитие, феновете

Smart Times – събитието, което събира феновете на автомобилите Smart, тази година успя да подобри рекорда за най-много коли от марката, събрали се на едно място.

Точно 1635 автомобили се събраха по улиците на Хамбур, Германия, подобрявайки предишното постижение от 1427 машини, събрали се в Португалия преди две години.

Както на всяко подобно събитие, феновете на марката са имали възможността да се срещнат с уникални екземпляри, базирани на Smart – 4х4 разработки, специални открити возила и дори Папамобил с висок покрив.

Всяка година Smart Times се провежда на различно място, като догодина домакин ще бъде град Салу в Испания. Там отново организаторите ще се опитат да подобрят рекорда от тази година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт