728 x 90

Как да запалите колата с паднал акумулатор само с едно въже? (видео)

Как да запалите колата с паднал акумулатор само с едно въже? (видео)

Мрачен студен ден, акумулаторът ви е "паднал", не разполагате с необходимите кабели и се чувствате безпомощни? Не се отчайвайте. Потребител в youtube предлага един нестандартен начин за стартиране на двигателя на колата, като всичко, което ви трябва, е едно въже. Ентусиастът Denny обяснява, че е необходимо да вдигнете автомобила с крик, така че едното колело,

Мрачен студен ден, акумулаторът ви е "паднал", не разполагате с необходимите кабели и се чувствате безпомощни? Не се отчайвайте. Потребител в youtube предлага един нестандартен начин за стартиране на двигателя на колата, като всичко, което ви трябва, е едно въже.

Ентусиастът Denny обяснява, че е необходимо да вдигнете автомобила с крик, така че едното колело, което да е въртящото да остане във въздуха. След това увивает въжето около гумата и дърпате и двигателят започва да работи. "Тази техника работи най-добре за бензинов мотор. Веднъж се опитах на дизелов двигател, но не успя да запали. Автомобилът трябва да е с ръчна скоростна кутия", съветва Denny.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт