728 x 90

Това са най-креативните собственици на коли

Всеки обича да доработва автомобила си или поне да му придава поне малка част индивидуалност. Дали на централното огледало ще виси икона за късмет или пък на задните седалки ще стои любимата ви плюшена играчка, всеки обича да добави поне малка частица от любимите си вещи на мястото, на което прекарва не малка част от

Всеки обича да доработва автомобила си или поне да му придава поне малка част индивидуалност. Дали на централното огледало ще виси икона за късмет или пък на задните седалки ще стои любимата ви плюшена играчка, всеки обича да добави поне малка частица от любимите си вещи на мястото, на което прекарва не малка част от деня.

Но собствениците на автомобилите от снимките са стигнали доста далеч в креативността си, като в някои случаи дори са преработили дефектите на своите коли в ефекти. Така например, ударена странично кола се превръща в релефна планинска  картина, докато спуканата броня е мястото за живот на няколко малки човечета.

Има и други попадения – шареното табло, което изобразява скоростта в различни цветове или облеченият ягуар на предния капак на модел Jaguar. Разгледайте останалите идеи.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт