728 x 90

Приказна утрин осигури OMV на 150 софиянци (видео)

Приказна утрин осигури OMV на 150 софиянци (видео)

Януарска сутрин, -6 градуса температура, 30 сантиметра пресен сняг… Ако съм в планината на ски – перфектни условия за един прекрасен ден. Но ако съм в града и бързам за работа – кошмар… Тази сутрин картината в София изглеждаше точно така и никак не беше приятна за начало на напрегнат делник за огромната част от софиянци. Но имаше и изключения

Януарска сутрин, -6 градуса температура, 30 сантиметра пресен сняг… Ако съм в планината на ски – перфектни условия за един прекрасен ден. Но ако съм в града и бързам за работа – кошмар… Тази сутрин картината в София изглеждаше точно така и никак не беше приятна за начало на напрегнат делник за огромната част от софиянци. Но имаше и изключения – столичани, на които щастието се усмихна, ей така, неочаквано.

Още призори в най-снежната до момента зимна сутрин, служители на OMV България изринаха снега от над 150 автомобила, избрани на случаен принцип. Това не се случи в някой от баровските квартали, а в най-обикновени междублокови пространства на три различни райони в София. Хората слизаха забързани и напрегнати, но ги очакваше изненада, при това от най-приятните – изцяло почистен от снега автомобил. И за да бъде шокът пълен, собствениците бяха посрещнати с чаша топъл чай, ваучер за безплатно гориво и много усмивки.

С предлагането на висококачествени зимни горива, като надеждния до -33 градуса OMV MaxxMotion Diesel, компанията показва един от важните си приоритети – шофьорите на автомобили, като най-важни клиенти, да се чувстват сигурни на пътя и да могат да шофират с максимална мощност и защита при всякакви зимни условия. Грижата за автомобила през студените месеци чрез предлагането на висококачествени MaxxMotion горива е много важна, но удоволствието от шофирането почти винаги е предшествано от неприятния момент на почистване на автомобила и пространството около него от натрупалия сняг. Благородната инициатива от тази сутрин е част от философията "We Care More", поставяща клиента в основата на всички дейности и желанието той да получава дори повече, отколкото е очаквал.

Ето какво сподели един от щастливците тази сутрин – Борислав Илиев от столичния квартал "Младост 1": Събудих се както обикновено малко по-рано, за да разходя кучето и когато погледнах през прозореца, първото, което си помислих беше, че трябва да побързам да изчистя колата от снега, без да закъснея за работа. Вече се бях настроил негативно, когато отворих входната врата на блока и видях цялата улица почистена, а служителите на OMV ме посрещнаха с чаша чай и с думите: "тази сутрин снегът
е ваш приятел, разходете се спокойно". Не съм получавал по-приятна изненада до момента.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт