728 x 90

Вижте първата в света вендинг машина за суперколи (видео)

Свикнали сме да виждаме уникални шоуруми на различни екзотични марки, основно в Дубай, но този дилър на употребявани луксозни машини от Сингапур буквално отвя главите ни. Представяме ви първия по рода си автомат за суперколи, както го наричат самите създатели. Това, което виждате от снимките и видео материалите, е сграда, в която се помещават коли

Свикнали сме да виждаме уникални шоуруми на различни екзотични марки, основно в Дубай, но този дилър на употребявани луксозни машини от Сингапур буквално отвя главите ни.

Представяме ви първия по рода си автомат за суперколи, както го наричат самите създатели. Това, което виждате от снимките и видео материалите, е сграда, в която се помещават коли за продажба.

Чрез дисплей в основата на сградата, клиентите избират кой автомобил да им бъде представен. Минута или две по-късно машината е пред очите им и може да бъде разгледана.

Създателите от Autobahn Motors съобщават, че вече различни фирми са се свързали с тях с цел разработка на подобен механизъм за паркинги по целия свят.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт