728 x 90

BMW M поздрави Mercedes-AMG за 50-тата годишнина по забавен начин

BMW M използва състезанието "24 часа на Нюрбургринг", за да поздрави своите колеги и съперници от Mercedes-AMG за тяхната 50-та годишнина. На голям трансперант, опънат в близост до един от завоите на трасето, баварците честитят юбилея на AMG със следното съобщение:"Вие си поръчахте торта, ние направихме понички". При превод на български език част от чара

BMW M използва състезанието "24 часа на Нюрбургринг", за да поздрави своите колеги и съперници от Mercedes-AMG за тяхната 50-та годишнина.

На голям трансперант, опънат в близост до един от завоите на трасето, баварците честитят юбилея на AMG със следното съобщение:"Вие си поръчахте торта, ние направихме понички".

При превод на български език част от чара на посланието се губи, тъй като на английски понички е donuts, a същата дума се използва за дрифт с формата на кръг.

По този начаин баварците връщат "услугата" нa Mercedes, които през миналата година поздравиха М подразделението на BMW за техния юбилей. Тогава бъзикът беше на тема късното включване на BMW в категорията на супер спортните модели, като Mercedes заяви, че първите 30 години от съперничеството им са били доста скучни.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт