728 x 90

И в Русия сглобиха летяща кола

И в Русия сглобиха летяща кола

По време на специализирано изложение бе показана първата руска летяща кола, коят осе казва "Бегалет". Транспортното средство е сглобено от НПО "Авиционно-космически технологии". Автомобилът с крила е вече достъпен за поръчване, като всеки един от тях се прави по индивидуална поръчка и вкус на клиента в лабораторията в Пятигорск. В бъдеще производството ще се премести

По време на специализирано изложение бе показана първата руска летяща кола, коят осе казва "Бегалет". Транспортното средство е сглобено от НПО "Авиционно-космически технологии". Автомобилът с крила е вече достъпен за поръчване, като всеки един от тях се прави по индивидуална поръчка и вкус на клиента в лабораторията в Пятигорск. В бъдеще производството ще се премести в Ставропол.

Машината разчита на електромотор. На земята руското возило може да вдигне 100 км/ч, а във въздуха 70 км/ч. С едно зареждане на батериите летящата кола може да мине по асфалта до 200 км, а при полет 350 км. За да управлявате превозното средство трябва да имате удостоверение за пилот-любител на свръхлеки самолети.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт