728 x 90

Как Volkswagen тества своите модели (видео)

Как Volkswagen тества своите модели (видео)

Преди да пусне модел серийно на пазара, всеки производител се уверява, че той може да понесе всички несгоди на ежедневната употреба. В това число влизат климатични условия, разбити пътища, невнимателни собственици и куп други фактори. Едно видео от близкото минало ни показва до каква степен Volkswagen подготвя колите си за пътя. В 2-минутното клипче по-долу

Преди да пусне модел серийно на пазара, всеки производител се уверява, че той може да понесе всички несгоди на ежедневната употреба. В това число влизат климатични условия, разбити пътища, невнимателни собственици и куп други фактори.

Едно видео от близкото минало ни показва до каква степен Volkswagen подготвя колите си за пътя. В 2-минутното клипче по-долу виждаме как някои от моделите на немците буквално биват разрушавани с изпитателни цели.

Така например, Golf 3 и 4, първото съвременно поколение Beetle и Sharan минават през няколко различни полигона с неравна настилка, различно ниво на сцепление и разбити павета. Стига се дори и удар, симулиращ забиване в бордюр при различен ъгъл на завъртане на предните колела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт