728 x 90

"Луда надпревара" гостува в Криводол на 8 юли

"Луда надпревара" гостува в Криводол на 8 юли

След като покори квартал "Люлин" в София шоуто "Луда надпревара" се готви да завладее цяла Северозападна България. Това ще стане на 8 юли, събота, на писта "Строител" в Криводол. Зрителите ще станат свидетели на "Театър на разрушението",  в който автогладиатори ще се борят сред препятствия и брутални удари – опустошителен панаир със собственоръчно направени автомобили,

След като покори квартал "Люлин" в София шоуто "Луда надпревара" се готви да завладее цяла Северозападна България. Това ще стане на 8 юли, събота, на писта "Строител" в Криводол.

Зрителите ще станат свидетели на "Театър на разрушението",  в който автогладиатори ще се борят сред препятствия и брутални удари – опустошителен панаир със собственоръчно направени автомобили, участващи в зрелищни сблъсъци в три страхотни дисциплини: демилейшън дерби, осморката на смърта и шорт трак дистракшън. Целта е да останат в движение, а последният останал на ход печели.

В зрелището също така ще има "стънт" шоу-атрактивно каране на мотори, надсвирване, екзотична автомивка, драг, паркур, а палави адреналинки ще разнообразяват публиката с шоу и атракции.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт