728 x 90

Бихте ли платили 175 000 лв. за тази "красавица"?

Бихте ли платили 175 000 лв. за тази "красавица"?

Българско частно лице предлага в мрежата на mobile.bg за продажба един уникален автомобил. В случая "уникален" може да се разглежда и като положителна, и като негативна черта… Става дума за BMW X6 от 2016 година с тунинг от фирмата AG Excalibur. Точното име на разработката е AG Alligator, като тя включва 26-инчови хромирани колела, увеличена следа,

Българско частно лице предлага в мрежата на mobile.bg за продажба един уникален автомобил. В случая "уникален" може да се разглежда и като положителна, и като негативна черта…

Става дума за BMW X6 от 2016 година с тунинг от фирмата AG Excalibur. Точното име на разработката е AG Alligator, като тя включва 26-инчови хромирани колела, увеличена следа, по-добри спирачки и боди кит от фибростъкло.

За разлика от повече подобни автомобили, които имат огромен бензинов мотор, тук под предния капак се крие 3.0-литров дизел от BMW, чиято мощност е 235 к.с.

Интериорът е покрит с различни екзотични кожи, а продавачът твърди, че колата е на практика чисто нова – изминати са едва 100 километра.

Исканата цена е 175 000 лв., като автомобилът в момента не се намира в България, а ще бъде внесен от Германия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт