728 x 90

Безпилотни фордове сменят доставчиците на пица в САЩ! (видео)

Компаниите Ford и Domino’s разработиха "first self-driving pizza delivery car", който в близко бъдеще ще направи доставчиците на пица ненужни. Експерименталната програма с автономни и хибридни модели Ford Fusion (в Европа – Mondeo) ще стартира само след няколко седмици в Ан Арбър, щата Мигиган, САЩ. Градът е с население над 100 000 жители, като почти

Компаниите Ford и Domino’s разработиха "first self-driving pizza delivery car", който в близко бъдеще ще направи доставчиците на пица ненужни.
Експерименталната програма с автономни и хибридни модели Ford Fusion (в Европа – Mondeo) ще стартира само след няколко седмици в Ан Арбър, щата Мигиган, САЩ. Градът е с население над 100 000 жители, като почти половината от тях са студенти.

Гладните за пица клиенти ще могат да следят доставката си на специално мобилно приложение. За целта фордовете ще бъдат снабдени с GPS. За да вземете вашата поръчка, ще трябва излезете от дома си и да попълните кода на поръчката си, за да се отвори задното стъкло и да вземете кутиите с пица. Все пак в началото, за да се избегнат случайни гафове, зад волана на колата ще има човек, който ще се намесва само при необходимост.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт