728 x 90

Полицай вади пистолет на Тракия, изпреварва по аварийната лента (видео)

Полицай вади пистолет на Тракия, изпреварва по аварийната лента (видео)

Човек, представящ се за полицай в неделя привечер извади пистолет на магистрала "Тракия" при влизането в София, след като редови шофьори се бяха "осмелили" да му направят забележка защо застрашава сигурността на тях и семействата им, изпреварвайки по аварийната лента. Ето и целият разказ на Димитър Бояджиев във фейсбук:Днес 17.09.17г. около 16:30ч. на магистралата в

Човек, представящ се за полицай в неделя привечер извади пистолет на магистрала "Тракия" при влизането в София, след като редови шофьори се бяха "осмелили" да му направят забележка защо застрашава сигурността на тях и семействата им, изпреварвайки по аварийната лента. Ето и целият разказ на Димитър Бояджиев във фейсбук:
Днес 17.09.17г. около 16:30ч. на магистралата в района на Ихтиман посока София автомобил изпреварва отдясно колата зад мен.Виждайки, че ще продалжи отдясно да изпреварва и мен оставам в лявата лента.В момента в който се изравнява с мен започва да навлиза нарочно в лявата лента изтласкваки ме до мантинелата.Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен.Продъжих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента.На влизане в София светофара на Цариградско и Горубляне блокира водача в колоната.Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми и другите пътници.Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща возещ семейството си.В момента в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си той вади пистолет и слиза от автомобила.След което обявява, че полицаи и ни засичал защото не сме му направили път.По случаят е подаден сигнал към 8-мо районно.Моля ако има и други застрашени от безрасъдното шофиране на този „шофьор” да не се бавят а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила.
Моля споделяйте защото гласноста е единственият механизъм работещ в тази държава.

 

ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ И ТУК:

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт