728 x 90

Бихте ли си купили наводнено BMW M550i xDrive?

Ураганът Харви остави множество семейства без ток и подслон, а немалка част от тях загубиха и личните си автомобили. Не по-малко пострадали бяха и някои дилъри на коли, които изгубиха цели флотилии от непродадени машини. Такъв е и случаят с продавач на BMW, при който на склад е стояло това BMW M550i xDrive. Колата е

Ураганът Харви остави множество семейства без ток и подслон, а немалка част от тях загубиха и личните си автомобили. Не по-малко пострадали бяха и някои дилъри на коли, които изгубиха цели флотилии от непродадени машини.

Такъв е и случаят с продавач на BMW, при който на склад е стояло това BMW M550i xDrive. Колата е била изцяло под вода, като в резултат на това в момента не може да бъде стартирана, а цялата електрическа инсталация не работи.

Именно поради тази причина, чисто новият спортен седан се е озовал в сайта за продажба на бракувани коли Copart, като предстои да бъде продадена на търг.

Сегашната най-висока оферта е в размер на едва 1 050 долара, но до края на търга остават още няколко дни, в които се очаква активността да бъде особено висока.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт