728 x 90

От местопрестъплението: Fiat Fullback ще помага на италианските криминалисти

    Фиат представи версия на пикапа Fullback, която представлява мобилна лаборатория за криминалисти. Возилото е разработено със съвместните усилия на специалисти от подразделението Fiat Professional и италианската полиция. Товарната платформа на автомобила е заменена с бокс офис с всичко необходимо за работа на мястото на престъплението. Криминалистите ще притежават достъпно оборудване за провеждане на дактилоскопични, биометрични,

    Фиат представи версия на пикапа Fullback, която представлява мобилна лаборатория за криминалисти. Возилото е разработено със съвместните усилия на специалисти от подразделението Fiat Professional и италианската полиция.

    Товарната платформа на автомобила е заменена с бокс офис с всичко необходимо за работа на мястото на престъплението. Криминалистите ще притежават достъпно оборудване за провеждане на дактилоскопични, биометрични, химични и биологични експертизи.

    В бокса се намират пространства с различни размери и преносим хладилник за съхраняване и превоз на улики и веществени доказателства. Освен това, за специалистите е предвиден достъп до криминалната база данни, както и безжичен достъп до интернет стандарта LTE.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт