728 x 90

Хванаха боса на Lotus с превишена скорост, размина му се

Хванаха боса на Lotus с превишена скорост, размина му се

Жан Марк Гейлс, CEO на Lotus, е бил хванат с доста сериозна скорост на ограничената съвсем наскоро. По-точно, в зона, в която лимитът е бил 70 мили в час, той е регистриран с цели 100 мили в час, което отговаря на около 160 км/ч. По неговото обяснение, той е тествал най-новият "луксозен" автомобил на британската

Жан Марк Гейлс, CEO на Lotus, е бил хванат с доста сериозна скорост на ограничената съвсем наскоро. По-точно, в зона, в която лимитът е бил 70 мили в час, той е регистриран с цели 100 мили в час, което отговаря на около 160 км/ч.

По неговото обяснение, той е тествал най-новият "луксозен" автомобил на британската марка в близост до нейния централен офис, като най-вероятно става дума за новия Evora GT410 Sport.

Това не е първото подобно провинение на Гейлс, като през 2014 година той е хванат отново на същата отсечка с малко по-ниска скорост над ограничението.

Въпреки предлаганите доста сериозни наказания от страна на британския съд – прибиране на книжката за дълъг период, адвокатът на Гейлс успява да убеди съдията, че това ще наруши във висока степен работата на ръководителя в автомобилния производител.

Изненадващо, обяснението минава и Гейлс се разминава с устно мъмрене, солена глоба и лишаване от право за управление на автомобил в рамките на 30 дена.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт