728 x 90

Видео инструкция: Ford Mustang Bullitt от LEGO

    Точно преди половин век на голям екран излезе знаменитият филм "Булит" със Стив Макуин в главната роля. За феновете на високите скорости кинолентата ще се запомни с епическото преследване по хълмистите улици на Сан Франциско с тъмно зелен Mustang 390 GT. Тази година на автомобилното изложение в Детройт Форд показа нов Мустанг в комплектация Булит.

    Точно преди половин век на голям екран излезе знаменитият филм "Булит" със Стив Макуин в главната роля. За феновете на високите скорости кинолентата ще се запомни с епическото преследване по хълмистите улици на Сан Франциско с тъмно зелен Mustang 390 GT.

    Тази година на автомобилното изложение в Детройт Форд показа нов Мустанг в комплектация Булит. Под капака на специалния Ford Mustang Bullitt има петлитров бензинов V8 двигател с мощност 475 к.с., способен да ускори колата до 262 км/ч.

    Световният лидер в конструкторите за малки и големи пък подготви своя версия за сглобяване на 1968 Ford Mustang Fastback. Комплектът включва 183 части. Има стикери, колела, предно стъкло и шофьор в състезателен костюм. И цветът на тази кола също e зелен. В САЩ комплектът ще струва $14,99.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт