728 x 90

Как се справят със снега и студа в Германия (видео)

В България се радваме на първия сериозен сняг за тази зима. Ръка за ръка с него задължително вървят и транспортните неволи, като много често вината пада изцяло върху фирмите поддържащи и почистващи пътната инфраструктура. Ясно е, че не всичко се почиства перфектно, а често обработката против заледяване идва като след дъжд качулка. Малките улички често

В България се радваме на първия сериозен сняг за тази зима. Ръка за ръка с него задължително вървят и транспортните неволи, като много често вината пада изцяло върху фирмите поддържащи и почистващи пътната инфраструктура.

Ясно е, че не всичко се почиства перфектно, а често обработката против заледяване идва като след дъжд качулка. Малките улички често са последен приоритет, а именно там напрежението е най-високо – колите трудно се разминават, често има затънали, да не говорим, ако в картинката се намеси и камион на чистотата или кола от градаския транспорт.


 

Не карайте в снега, ако не се чувствате подготвени…


 

Именно заради това, мнозина използват социалните мрежи, за да се оплачат и да дадат за пример страните, разположени в западните и централните части на Европа. Германия обикновено е сочена като еталон в това отношение.

Но дали наистина там положението е много по-различно? Оставяме преценката на вас, като ви поднасяме няколко снимки и три прелюбопитни видеа, показващи неволите на немците през последната зима. Всички снимки са от началото на 2018 или края на 2017 г. и почти всички са само от Германия, а видеата включват и снеговалежите от миналата зима.


 

Снегът ни изненада. Отново, както миналата година.


 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт