728 x 90

Само тази седмица: играй Mario Kart в Google Maps (видео)

Само тази седмица: играй Mario Kart в Google Maps (видео)

Слабо известен факт е, че тази седмица е международната седмица на Супер Марио. И дори най-вероятно това ви вълнува много слабо, все пак има нещо, което може да възбуди интереса ви. До края на седмицата ще можете да управлявате карта на Марио по улиците и пътищата на целия свят. Това е факт чрез Google Maps,

Слабо известен факт е, че тази седмица е международната седмица на Супер Марио. И дори най-вероятно това ви вълнува много слабо, все пак има нещо, което може да възбуди интереса ви.

До края на седмицата ще можете да управлявате карта на Марио по улиците и пътищата на целия свят. Това е факт чрез Google Maps, който ще предоставя възможност да смените класическата стрелка за проследяване на маршрути с легендарния картинг.

Официалният ден на Марио е 10 март. Причината за това се крие в изписването на датата на английски език – March 10, което може да се съкрати на Mar10 или Mario.

Ако изпитвате трудности да активирате скритата екстра, изгледайте второто видео по-долу, което дава нагледен пример как се пуска Mario Kart в Google Maps.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт