728 x 90

Какво има в една седалка на Mercedes S-Class? (видео)

    Няма съмнение, че Mercedes-Benz S-Class е един от най-луксозните автомобили на пазара. Една от най-впечатляващите му характеристики е комфортът на возене, който е резултат от великолепното въздушно окачване и високотехнологичните седалки. YouTube каналът What´s Inside, който хвърля поглед към устройството на всевъзможни устройства и джаджи, този път се насочва именно към флагманската лимузина на немците.

    Няма съмнение, че Mercedes-Benz S-Class е един от най-луксозните автомобили на пазара. Една от най-впечатляващите му характеристики е комфортът на возене, който е резултат от великолепното въздушно окачване и високотехнологичните седалки.

    YouTube каналът What´s Inside, който хвърля поглед към устройството на всевъзможни устройства и джаджи, този път се насочва именно към флагманската лимузина на немците.


    Вижте най-луксозната S-Class на пазара днес


    Хората от канал получават покана от компанията да посетят централата в Щутгарт, където имат възможността да отворят шофьорска седалка и да разгледат в подробности нейното устройство.

    Седалките в S-Class, в зависимост от оборудването, предлагат подгряване в няколко степени, охлаждане и няколко вида масаж, като последната процедура се реализира посредством малки кухини, които се пълнят с въздух.


    Как изглежда обновеният Mercedes-Maybach S-Class за $200 000 на живо (видео)


     

     

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт