728 x 90

Това е най-скъпото чисто ново BMW, което можете да си купите днес (видео)

Това е най-скъпото чисто ново BMW, което можете да си купите днес (видео)

BMW 7-Series отдавна е абсолютният флагман в моделната гама на баварския производител, но с годините серията получи множество нови и все по-скъпи версии. Автомобилът от видеото по-долу носи името M760i и е на практика най-скъпият чисто нов продукт на BMW, с който можете да се сдобиете в момента. Стартовата му цена у нас е 343

BMW 7-Series отдавна е абсолютният флагман в моделната гама на баварския производител, но с годините серията получи множество нови и все по-скъпи версии.

Автомобилът от видеото по-долу носи името M760i и е на практика най-скъпият чисто нов продукт на BMW, с който можете да се сдобиете в момента. Стартовата му цена у нас е 343 800 лв. с включен ДДС. С две думи, почти двойно по-скъпо от 740i.


Вижте най-луксозната S-Class на пазара днес


Под капака се крие масивен 6.6-литров V12 мотор, който генерира 600 к.с. и 800 Нм въртящ момент. Въпреки теглото си от над два тона, супер луксозният седан може да се изстреля от място до 100 км/ч за 3.9 секунди.

Във видеото можете да видите популярния YouTube-ер Дъг ДеМуро, който прави задълбочено ревю на най-скъпото BMW на пазара днес.


Как изглежда обновеният Mercedes-Maybach S-Class за $200 000 на живо (видео)


 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт