728 x 90

Виртуално въздушно пътешествие над Париж срещу €15 (видео)

Виртуално въздушно пътешествие над Париж срещу €15 (видео)

Ново забавление предлага Париж на туристите и жителите на града от 31 март – 13 минути виртуална разходка над града срещу €15. Постоянната атракция FlyView е отворена всеки ден в помещение на площад "Операта" в центъра. Посетителите влизат в лобито на FlyView, което прилича на летищен терминал с регистрационни гишета, летателни апарати и екрани за

Ново забавление предлага Париж на туристите и жителите на града от 31 март – 13 минути виртуална разходка над града срещу €15. Постоянната атракция FlyView е отворена всеки ден в помещение на площад "Операта" в центъра.

Посетителите влизат в лобито на FlyView, което прилича на летищен терминал с регистрационни гишета, летателни апарати и екрани за предстоящи полети. Помещението за изстрелване на 50 джетпака е една от най-големите в света инсталации за виртуална реалност VR.

Оборудван с каска за виртуална реалност (HTC Vive) и разположен в джета, посетителят "вижда" себе си как излита с "реактивната раница" и се понася над покривите на Париж. Летящите усещания са максимално близки до реалността.

Виртуалното въздушно пътуване над основните забележителности на Париж продължава почти четвърт час и предлага на човек да види различни неща в периметър от 1000 m² благодарение потапящия се изглед от 360°. Устройството синхронизира платформата с движенията на въздушния джет – излитане, летене напред, спиране за панорамни гледки, движение настрани и спускане за по-близък план.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт