728 x 90

Кой от кого копира: Новият Mercedes A-Class срещу KIA Forte 5

    Новото поколение Mercedes-Benz A-Class беше прието доста радушно от феновете на марката поради наличието на много нови технологии и, не на последно място, заради доста атрактивната си визия. Макар и да е по-скоро еволюция на предишния модел по отношение на визията си, А-класата изглежда по-динамично и се очертава като едно от най-приятните предложения в сегмента

    Новото поколение Mercedes-Benz A-Class беше прието доста радушно от феновете на марката поради наличието на много нови технологии и, не на последно място, заради доста атрактивната си визия.

    Макар и да е по-скоро еволюция на предишния модел по отношение на визията си, А-класата изглежда по-динамично и се очертава като едно от най-приятните предложения в сегмента си.

    Дали обаче немците са били изключително креативни при оформлението на хечбека? Бързо сравнение с модела KIA Forte 5, който е популярен основно извън европейския пазар, показва доста сериозни прилики.


    Вижте как изглежда базова А-Class за близо 60 000 лв.


    Общите елементи са основно в задната част – формата и разположението на светлините, наклона на задния прозорец и дори наличието на стилен спойлер в по-високите нива на оборудване. Тук е важно да се спомене, че именно Forte 5 дебютира на пазара преди своя далеч по-именит съперник от Германия.

    Разбира се, в наши дни е на практика невъзможно да създадеш нов продукт в автомобилната индустрия, който да не прилича на нищо друго на пазара в момента. Ако такава кола се появи, тя обикновено бива оплювана за излизането си от всички възможни рамки.

    """"


    Mercedes тества новата А-класа в България!


     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт