728 x 90

Вижте най-скъпия бърнаут на света (видео)

Вижте най-скъпия бърнаут на света (видео)

Бърнаута е популярна заигравка с мощни коли, в която гумите на въпросната машина буквално се стопяват и запалват от предаваната мощност. Обикновено сме свикнали да виждаме мощни, но не чак много скъпи коли да се захващат с това занимание, но днес ви представяме видео с може би най-скъпия бърнаут в света. Става дума за автомобил

Бърнаута е популярна заигравка с мощни коли, в която гумите на въпросната машина буквално се стопяват и запалват от предаваната мощност. Обикновено сме свикнали да виждаме мощни, но не чак много скъпи коли да се захващат с това занимание, но днес ви представяме видео с може би най-скъпия бърнаут в света.

Става дума за автомобил Bugatti Veyron, който в случая е доработен от тунинг фирмата Mansory. Цената на самата кола е 2.5 милиона долара, а комплект гуми, които заминават напълно при един качествен бърнаут, струват 150 000 долара.

Във 21-минутното видео обясняват, че след като идва ред на смяна на нови гуми, джантите трябва да се изпратят до Франция, където с тази операция ще се заемат лично механици на Bugatti. Те старателно ще огледат джантата за различни щети и ще предприемат необходимите ремонти, ако такива са наложителни.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт