728 x 90

Porsche създаде 911 Turbo изцяло от блокчета Lego

Момчетата не надрастват играчките си, само играчките им стават по-големи. Това гласи народна мъдрост, която се потвърждава с пълна сила от ново произведение на Porsche. Става дума за модел 911 Turbo в размер 1:1 спрямо оригинала, изградено изцяло от блокчета Lego. Колата всъщност е първият турбиниран модел на фирмата, който се появява през 70-те години

Момчетата не надрастват играчките си, само играчките им стават по-големи. Това гласи народна мъдрост, която се потвърждава с пълна сила от ново произведение на Porsche.

Става дума за модел 911 Turbo в размер 1:1 спрямо оригинала, изградено изцяло от блокчета Lego. Колата всъщност е първият турбиниран модел на фирмата, който се появява през 70-те години на миналия век.

Част от блокчетата са направени специално за проекта, тъй като не съществуват в портфолиото на марката. Интересно е, че като цяло пластмасовата скулптура изглежда дори по-голяма от оригиналния автомобил.

Някои от детайлите по екстериора на 911 не са възпроизведени по най-добрия начин, но може би това е най-близкото, което може да бъде получено от пластмасови блокчета за игра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт