728 x 90

Вижте как руски майстор връща силно ударено Subaru Outback към живот (видео)

    Добре познатият ни руски механик Артур Тусик този път се заема с ремонта на Subaru Outback със сериозен страничен удар. За разлика от обикновено, сега част от панелите, нужни за ремонта, идват от друг автомобил донор, а не биват възстановени от оригиналния автомобил. Основната задача на Тусик този път е да подготви страничните колонки за

    Добре познатият ни руски механик Артур Тусик този път се заема с ремонта на Subaru Outback със сериозен страничен удар. За разлика от обикновено, сега част от панелите, нужни за ремонта, идват от друг автомобил донор, а не биват възстановени от оригиналния автомобил.

    Основната задача на Тусик този път е да подготви страничните колонки за монтажа на новите врати и калник. Макар и това да звучи относително лека работа, на практика изобщо не е – за да легнат новите врати добре и фугите между тях да останат в заводски параметри, ремонтът по монтажните точки трябва да е изключително прецизен.

    Следва много рязане, заваряване на нови детайли, мерене и фино напасване, но резултатът, както можем да очакваме от Тусик, е перфектен. Въпреки сериозния си удар, колата изглежда като нова и е напълно готова да се върне на пътя.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт