728 x 90

Вижте как полицай взима подкуп от 50 лв. в центъра на София (видео)

    Мъж засне пътен полицай, който му иска подкуп в ценътра на София. На него се вижда как катаджията взима подкуп от шофьор в ценътра София, за да не му наложи по-сурова глоба. Униформеният инструктира шофьора как точно да му попаде парите, за да не се вижда.На клипчето се вижда как полицаят му обяснява къде да

    Мъж засне пътен полицай, който му иска подкуп в ценътра на София. На него се вижда как катаджията взима подкуп от шофьор в ценътра София, за да не му наложи по-сурова глоба. Униформеният инструктира шофьора как точно да му попаде парите, за да не се вижда.
    На клипчето се вижда как полицаят му обяснява къде да остави парите, отбелязва, че "щеше да го отнесеш яко" и на два пъти подчертава: "Трябва да почерпиш!".
    "Бях спрял на булевард "Васил Левски" за около 2 минути да си купя нещо за хапване. Е, доста солено ми излезе – 50 лева фиш и 50 лева рушвет”, коментира авторът на клипа.
    Прокуратурата вече се занимава със случая. "Потвърждава се информацията, която първоначално е разпространена, а именно, че е поискан и взет подкуп”, посочи пред bTV говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Полицаят е служител на КАТ-Пътна полиция

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт